Blog

Las comarcas del Penedès-Garraf crean empleo a buen ritmo

La consultora Actíva Prospect i l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf han presentat l’Informe ADEPG de Conjuntura Econòmica.

El Garraf intensifica lleugerament el creixement de l’ocupació, arribant a un increment anual del 5% el darrer trimestre de l’any, però manté la mateixa posició respecte a la resta de comarques dins del...

Leer más

Martí Sistané, miembro de la Junta Directiva de Fomento del Trabajo

Martí Sistané, presidente de la Asociación de Empresarios del Garraf, Alt Penedès y Baix Penedès y socio fundador de Proment Consulting, acaba de ser nombrado miembro de la Junta Directiva de Fomento del Trabajo, que preside Joaquim Gay de Montellà.

El ADEPG está vinculada a Fomento del Trabajo desde sus inicios, pronto...

Leer más

Entrevista de “El Cargol” a Martí Sistané

“El projecte global de l’ADEPG està per sobre de qualsevol personalisme”

El passat 5 d'agost es va publicar al Magazín del Penedès "El Cargol" una entrevista a Martí Sistané, com a nou president de l'ADEPG, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

L'entrevista, signada per Olga Aibar,...

Leer más

Martí Sistané, nuevo presidente del ADEPG

Martí Sistané, soci-director de Proment Consulting, ha estat escollit com a nou president de l'Associació d'Empresaris del Penedès i el Garraf (ADEPG) pels propers quatre anys (2016-2020). Martí Sistané Planella és el sisè president de la història de l'ADEPG, la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf. Els predecessors són Joan Mercadé (president fundador),...

Leer más